23 Ekim 2012 Salı

inegöl'den haber


Dört Belde kapatılmayla karşı karşıya kaldı.
Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, inegöl'ün büyükşehir belediyesi sınırları içine dahil olurken, aynı zamanda 4 belde belediyesinin de kanun gereği kapatılma durumu ile karşı karşıya geldiğini söyledi. inegöl haberleri bu haberi sitesinde sizlere sunmaktadır.

Ak Parti Bursa Milletvekili  yaptığı basın açıklamasında, inegöl ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Bilindiği üzere ülkemiz gündeminde yerel seçimlerin kış mevsiminden, sonbahar mevsimine alınması ve yerelin yetkilerini belediyecilik anlamında daha da artıracak büyükşehir belediye kanunu ile ilgili değişiklik çalışmaları bulunmaktadır. Yapılacak yasal düzenleme ile ilçemiz büyükşehir belediyesi sınırları içine dahil olurken, aynı zamanda 4 belde belediyemiz de kanun gereği kapatılma durumu ile karşı karşıya bulunmaktadır" dedi.

Şahin, haklı olarak İnegöl halkının birtakım çekinceleri olduğunu, özellikle de beldelerde yaşayan insanların ciddi kaygı taşıdıklarını ifade etti. Bazı beldelerin referandum düzenlediğini ve yüksek oranla beldelerinin kapanmaması yönünde oy çıktığını, 30-40 yıllık belediyelerinin kapanmamasını istemelerinin çok normal olduğunu belirtti. inegöl haberleri sunar.

"Büyükşehir belediyesi ile ilgili yapılacak kanun değişikliği oyun değil gerçektir"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder